Hinnat

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuonna 2018

Ryhmä ja ikäluokka   ½-vuotta  Koko vuosi
Super-minit (1-4 v.)  65 €    99 €
Minit (5-7 v.)     95 €    155 €
Juniorit (8-17 v.)   125 €   210 €
Aikuiset        160 €   260 €

Jäsenmaksu yksinään (ilman harjoitusmaksua), 10 €.Alennukset

 • Jos jäseniä on samasta perheestä kaksi, 10% alennus molemmista.
 • Jos samasta perheestä 3 tai enemmän, -15% kaikista perheenjäsenistä.
 • Opiskelijat -10%
 • Pelkästä jäsenmaksusta yksinään (10eur) ei saa alennusta


Maksutavat
Maksutavasta riippumatta käy aina täyttämässä tietosi seuramme sivulla olevaan maksulomakkeeseen. Lomake laskee summat automaattisesti yllä olevan taulukon mukaan.

Lomakkeen täyttäminen välittää meille harrastajien ajantasaiset yhteystiedot. Sähköpostiosoitteen antaminen ei ole pakollista. Puhelinnumerokenttään voi antaa kaksikin puhelinnumeroa, esim. 040 123456 (isä), 050 123456 (äiti).

Tilille
Seuran nettisivulla olevan maksulomakkeen täytettyäsi saat tilinumeron, viitenumeron ja summan - voit maksaa näillä tiedoilla suoraan tilille. Muista aina käyttää viitenumeroa maksaessasi, ei viitteettömiä maksuja tilille!

Pankkikortilla
Täytä tietosi maksulomakkeeseen myös pankkikortilla maksettaessa. Pankkikorttimaksut hoidetaan seuran salilla, internetin kautta emme pysty laskuttamaan korttimaksuja.

Liikuntaseteleillä

Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä (joko osan maksusta tai koko maksun). Sekä Smartumin setelit (ja kortti), että Tyky-setelit käy. Huomaa että liikuntaseteli on henkilökohtainen maksuväline, sillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia. Muista täyttää maksulomake, vaikka maksaisit liikuntaseteleillä.

Lisenssi

Seuran jäsenmaksu ei ole sama asia kuin liiton lisenssi. Lisenssi oikeuttaa osallistamaan liiton järjestämiin tapahtumiin ja myös vakuutukset menevät lisenssien kautta.
Lisenssiin kuuluu

- Osallistumisoikeuden Suomen Taekwondoliiton tapahtumiin (leirit, kilpailut, ym tapahtumat). Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan myös OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen ostamista.
- Liiton jäsenlehden 4 krt/vuosi kotiin postitettuna (pl. kertalisenssi)
Lisenssin voit hankkia Suomen Taekwondoliiton internet-sivun kautta.

Vyökoemaksut

Keltainen / 2. keltainen - 20€
Vihreä / 2. vihreä - 25€
Sininen / 2. sininen - 30€
Punainen / 2. punainen - 35€

Vyökoemaksu maksetaan aina ennen vyökoetta, yleensä käteisellä tai pankkikortilla vyökokeeseen saavuttaessa. Mikäli vyökoe hylätään, sisältyy uusintavyökoe hintaan.